114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

I. KE Cross Run akadályfutó verseny

Nagy népszerűség övezte a hétvégi Országos Egyetemi Terep Akadályfutó Kupát!

Több mint 300 versenyző állt rajthoz a hétvégén Kaposváron az I. KE Cross Run terep akadályfutó versenyen, ahol az egyetemisták küzdelmét kitüntetett figyelemmel kísérték a szurkolók.

A részvevők között 5 hazai egyetem (Kaposvári Egyetem, Testnevelés Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Eötvös József Főiskola) több mint 50 versenyzője állt rajthoz az Országos Egyetemi Terep Akadályfutó Kupa egyéni és csapat versenyeiben.

Az egyéni női versenyben a hazai egyetem részéről Mehring Boglárka állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, megelőzve a PTE két versenyzőjét, Eigner Eszert és Vida Alexandrát. A férfiak egyéni küzdelmeiben első helyen végzett Szerb Bence (Kaposvári Egyetem), megelőzve Marosi Patrikot (BME) és Zsámbok Istvánt (Kaposvári Egyetem).

A csapatküzdelmek szintén a hazai egyetem sikerét hozták, szoros küzdelemben megelőzve a Testnevelési Egyetem csapatát: 1. hely: hegyi KEcskék (KE), 2. hely Gyalogkakukk (KE), 3. hely: eliTE (Testnevelési Egyetem). 

Az egyetemi futamok díjait dr. Szélye Mózes, MEFS főtitkár adta át. 

Részletes eredmények az alábbi linken érhetők el:

http://korido.hu/2017IKECrossRun_result

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink