114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Gyúrj rá Fitbalance-re!

Spinning, pilates, jóga, bodyart, zumba, crossfit és még számos trendi edzésforma szerepel az ország legnagyobb sport- és életmódfesztiválja: a #fitbalancehungary programpalettáján. Október 13-án érdemes lesz tehát kilátogatni a Papp László Budapest Sportarénába!

Olvasási idő: 1,5 perc


A rendezvény az elmúlt évek során akkora tömeget mozgatott meg, mint Miskolc lakossága: 200 000 embert. Mindez nem meglepő, hiszen a szervezők évről évre azon dolgoznak, hogy minél különlegesebb programokon vehessenek részt a sportrajongó látogatók. 

Idén a népszerű televíziós sportriporter: Szujó Zoltán adja a műsor ívet, aki nemcsak a Formula 1-ben, hanem a színpadon is otthonos. És ha már nagyszínpad: olyan sztár trénerek váltják majd itt egymást, mint Rubint Réka, Schobert Norbert és Tatarek Rezső, vagyis az izzasztó pörgés garantált!

 

Ne maradj le, de mire is számíts?

Az interaktív sportágbemutatók és újító szellemű játékok mellett megismerkedhetsz a fitness és erősportok klasszikusaival, és természetesen a tömegsportok, a hagyományos magyar sikersportágak is helyet kapnak, mi több, a Fitbalance Plusz-zóna programja is bemutatkozik, ami a rekreációra, a bemelegítés és a nyújtás fontosságára hívja fel a figyelmet. Idén debütál a Női Zóna is, ahol a test mellett a lélek, a divat és az étkezés témája kapnak kiemelt szerepet.

Természetesen a férfiak sem maradnak izgalmas program nélkül, ők a HIIT és a Spartan-edzés kulisszatitkaiba nyerhetnek betekintést. 

Az esemény gasztro-kínálata is megér néhány elégetett kalóriát: a szervezők tápláló ételekkel és egészséges desszertekkel várnak mindenkit! 

A jó hangulatú edzések között élsportolók és olimpikonok közönségtalálkozóján szusszanhattok, a komoly sport-funokat pedig szakmai workshopok és előadások is várják.

Vésd a naptárba a dátumot és ne ezen a napon tarts lazy sunday-t, mert:

  • jót mozoghatsz ingyen, jó fej emberek között
  • cool közösségi élményben lesz részed
  • sztáredzőktől és neves szakemberektől tanulhatsz
  • híres sportolókkal találkozhatsz 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Fitbalance FB-oldal, update infókkal.

Szöveg: Márványkövi Ferenc
Fotó: Fitbalance

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink