114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Győri bravúr, a TF nem jutott tovább a 3x3-as Egyetemi Eb-n

Pénteken az esti programban ismét pályára lépett mindkét magyar csapat Portóban az Egyetemi 3x3-as Európa-bajnokságon. A TF nem jutott tovább csoportjából és a 17. helyért játszhat, a győri Széchenyi Egyetem nagy bravúrral a nyolc közé jutott.

Haladjunk időrendben. A TF 12-8-as vereséget szenvedett a Lyon-i Egyetemtől. Varga Barbara 7 pontot szerzett, Karlócai Julianna pedig 1 pontot ért el. A TF így nyeretlenül csoportja utolsó helyén zárt, nem jutott tovább és szombaton kora délután a 17. helyért játszhat az egyik lisszaboni egyetem alakulatával.

A csoportkör zárása mellett pénteken este a nyolcaddöntőket is lejátszották. Itt megszületett az első magyar győzelem. A Széchenyi Egyetem óriási bravúrral 11-6-ra verte a hazai Portói Egyetem csapatát. A győriek remek játékkal az utolsó percbe 8-6-os előnyről fordultak. Itt pedig egy duplát értékesítve végleg eldöntötték a találkozó sorsát. Perl Zsófia 6, Török Barbara 4, Nagy Rebeka 1 pontot ért el. A negyeddöntőben Ukrajnából a Vasyl Stefanyk Egyetem gárdája lesz a rivális.

Forrás: wbasket.hu

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink