114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Forró kakaó, kalács és ajándék sportszerek várták a Pető Intézet gyermekeit

Zenés gyerekműsor, forró kakaó, kalács és ajándék sportszerek várták a Semmelweis Egyetem Pető András Kara Általános Iskola és Kollégiumának tanulóit december 2-án, szombaton.

December 2-án ismét ellátogatott a Mikulás a Semmelweis Egyetem Pető András Kara Általános iskola és Kollégiumába. Meghitt várakozással telet a délelőtt, amely saját készítésű karácsonyfadíszek eladásával, közös énekléssel-zenéléssel telt el, közösen a szülőkkel, hozzátartozókkal. Az emeleti tornaszobában bocsa verseny zajlott, az aulában foszlós kalács és forró kakaó várta a meghívottakat.

Az ünnepség a kar dékánja, Dr. Tenk Miklósné Dr. Zsebe Andrea köszöntőjével vette kezdetét, majd az Intézet igazgatónője, Sélley Dóra mondott rövid beszédet. A Mikulás érkezését megelőzte Pintácsi Viki énekesnő gyerekműsora, amelyet erre az alkalomra állított össze az intézet kis lakói számára.

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség is részt vett az eseményen:

20-20 darab kosár- illetve röplabdát, tollas ütőt, mobilhálót és pingpong ütő-labda szettet adományozott az intézetnek.

A zenés műsor után az igazgatónő átadta a szót Szentkirályi-Szász Krisztina MEFS ügyvezető igazgató, PR- marketingvezetőnek. A MEFS ügyvezetője is köszöntötte a gyerekeket, szüleiket és az intézet dolgozóit. Megemlítette, hogy sajnálatos módon a mai gyerekek, fiatalok nem sportolnak eleget az egészségük megőrzése érdekében, és rámutatott, hogy az itt tanuló gyerekek számára az elsődleges feladat a sport, a mozgás, a testnevelés. Megemlítette továbbá, hogy az intézetben folyó kiemelt mozgás- és központi idegrendszer fejlődését fejlesztő testgyakorlatok, a játékos feladatok végzéséhez járult most hozzá a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség a sporteszközök adományozásával.

Mind a gyerekek, mind a nevelők örömmel fogadták az ajándékokat, majd az ünnepséget az igazgatónő év végi összefoglalója zárta. A karácsonyi ünnep az ellátottak és a dolgozók számára is a karácsonyhoz méltó, meghitt hangulatban telt el.

Örömmel tölt el bennünket, hogy ismét, immáron harmadik alkalommal, adakozhattunk a felnövekvő nemzedék, a sportos ifjúság számára.

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK












Banner
Banner
Banner
Támogatóink