114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Fogyatékkal élők számára IS kínál otthoni edzést a SUHANJ Fitness

#SUHANJotthon távedzés programot kínál épeknek és fogyatékkal élőknek a SUHANJ Fitness, Közép-Európa első akadálymentes és integratív edzőterme.

Átmenetileg bezárta kapuit a SUHANJ! Fitness integratív edzőterem. A helyszín különlegessége, hogy épek és fogyatékkal élők együtt sportolhatnak a teremben, a belépések száma három év alatt megközelítette a százezret. Több száz vendég és tucatnyi elhivatott edző maradt most edzések nélkül.

A SUHANJ! Alapítvány dolgozói tíz éve azon dolgoznak közösségükkel együtt, hogy a sport, a mozgás segítségével megszüntessék a fogyatékkal élőket övező karantént és izolációt. Most, hogy jóformán mindannyian karanténba és izolációba kényszerültek, kiterjesztik tevékenységünk, útjára indítják a #SUHANJotthon távedzés-programjukat, melynek részleteiről itt tájékozódhatsz.

 

Kétféle edzést indítanak:

1) Ingyenes, nyilvános, bárki számára hozzáférhető edzések, Facebook Live Video formában a SUHANJ! Fitness Facebook-oldalán. Naponta többször jelentkezünk 25-30 perces élő edzéseinkkel, de az edzések 24 órán át fennmaradnak az oldalon.

Ezek ingyenes edzések, a céljuk az, hogy azoknak is segítsünk, akiknek nincs módjuk fizetős edzésprogramban részt venni. Természetesen örülünk, ha cserébe elismeritek a SUHANJ! Alapítvány munkáját egy jelképes belépő árával. Az adományt ezen a linken ajánlhatod fel.

2) Zárt, csoportos órák, heti bérletes rendszerben, kedvenc edzőitekkel és edzéseitekkel, zárt Facebook-csoporttal és a Zoom nevű videómegosztó-szolgáltatással. Az edzések órarendjét megtaláljátok a SUHANJ! Fitness honlapján vagy a SUHANJ Fitness Facebook-oldalán.

 

A nyílt, ingyenes edzések órarendje itt.

 

A zárt, csoportos órák idősávjai és árazása

#gyeretesizni Tomival reggel, 5 alkalom hetente (H, Sze, Cs, P, V), 9:00-9:45
2500 Ft

Túlélőtorna Enikővel (erősítés), 2 alkalom hetente (K, Cs), 15:00-15:45
1000 Ft

Pilates Enikővel, 2 alkalom hetente (K, Cs), 16:00-16:45
1000 Ft

Gyerektorna Andival (3-8 éves), 3 alkalom hetente (H, Sze, P), 16:00-16:45
1500 Ft (limit 10 fő)

Maradj Fitt! Alakformálás Szilvivel, 2 alkalom hetente (H, Sze), 16:00-16:45
1000 Ft

Keresztedzés futóknak Grétivel, 3 alkalom hetente (H, Sze, P), 17:00-17:45
1500 Ft

Stretching Grétivel, 2 alkalom hetente (H, Sze), 18:00-18:45
1000 Ft

#karanténtesi Tomival este, 5 alkalom hetente (H, Sze, Cs, P, V), 18:00-18:45
2500 Ft

Core Training és Planking Paradise Gerivel, 2 alkalom hetente (K, Cs), 19:00-19:45
1000 Ft

Gerincjóga Szilvivel, 2 alkalom hetente (K, Csü), 20:00-20:45
1000 Ft

Az órarendet hetente frissítjük, a változtatás jogát fenntartjuk.

 

Hogyan iratkozhatsz fel az órákra?

A zárt, csoportos órákra egy jelentkezési lap kitöltésével lehet feliratkozni, ahonnan átirányítanak fizetési felületükre. Az órákért bankkártyával vagy átutalással lehet fizethetni.

A zárt csoportos órák árazása

Több edzéstípus és edző közül lehet választani. Természetesen lehetőség van több edzőhöz vagy edzéstípusra is feliratkozni. A feliratkozás heti bérletes rendszerben történik, edzésenként 500 forintos árral. Tehát, ha egy általatok választott edzésprogram heti három edzést tartalmaz, akkor heti 1500 forintba kerül.

Az órák 500 forintos heti ára tehát egységes, minden edzőre és edzéstípusra vonatkozik. Független az edzés hosszától vagy intenzitásától. Különbség csupán abban van, hogy egy edzésprogram hány edzést kínál egy héten. Ha egy programban heti két edzés van, akkor heti 1000 forintba kerül. Négy edzés esetén heti 2000 forint a bérlet ára.

Egyedi órafizetésre - adminisztrációs okokból - nincs lehetőség.

Az edzésekre a feliratkozás a következőképpen zajlik

1) Online töltsétek ki ezt a jelentkezési lapot, ahonnan továbbirányítanak a fizetési felületre.

2) Ha megtörtént a fizetés, rövidesen Facebook-meghívót kaptok a zárt Facebook-csoportba. Ha több órára jelentkeztél, több csoportba kapsz meghívót. A továbbiakban elsősorban ezekben zajlik majd a kommunikáció. Tagságod egy hétig tart, újabb fizetéssel hosszabbíthatod meg. Ha nem kívánod meghosszabbítani, egyszerűen nem fizetsz többet, és automatikusan kikerülsz a csoportból.

3) Ismerkedj meg a Zoom felületével! Ez egy online videókonferencia-felület, edzőink ezen keresztül tartják majd az órákat. Ez egy nagyon egyszerűen kezelhető, jó tömörítést és közvetítési minőséget nyújtó ingyenes program. Regisztrációt, belépést, előfizetést nem igényel.

Egyéni személyi edzések

Folytatódnak az egyéni személyi edzések is, egységesen 3500 Ft/alkalom áron. Ezeket közvetlenül az edzőkkel egyeztethetitek. Ha nem rendelkeztek kontakttal az edzőkhöz, a SUHANJ! Alapítványon keresztül tudtok kapcsolatba lépni velük.

 

Adományozz!

A SUHANJ! a mozgás örömét osztja meg fogyatékkal élő társainkkal. Sportolási lehetőséget, közösségi eseményeket, sikerélményt és úgy általában ERŐT ADNAK nekik. 2016-ban megnyitották Közép-Európa első akadálymentes és integratív edzőtermét is - a SUHANJ! Fitnesst, ahol ép és fogyatékkal élő vendégek együtt oszthatják meg a mozgás örömét. Három és fél év alatt több mint 92 000 vendégbelépést regisztráltak, amiből minden ötödik fogyatékkal élő látogatókhoz köthető. Az előrejelzések alapján már arra készültek, hogy májusban együtt ünnepelhetik a SUHANJ! Fitness történetének százezredik (100 000!) vendégbelépését.

Ha tehetitek, segítsetek közelebb jutni a százezredik belépéshez! Nem kell mást tenni, mint egy vagy több 500 forintos virtuális jegy megváltásával vagy egy bármekkora adománnyal hozzájárulni ehhez. Virtuális jegyet vásárolhatsz vagy felajánlást tehetsz ezen a linken >>>

Forrás: SUHANJ Fitness

Fotó: PxHere

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink