114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Jelölő Bizottság Felhívás

FELHÍVÁS

 

 

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) 2018. április 19-én, 11:00 óra kezdettel tartja tisztújító Közgyűlését. A Közgyűlés helyszíne a Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3) Konferenciaterme.

 

A tisztújító Közgyűlésen az alábbi tisztségekre lehet jelölteket állítani:

 

2 fő MEFS elnökségi tag (HÖOK jelöltek – kizárólag a HÖOK jelölhet)

1 fő MEFS Felügyelő Bizottság tag

 

A MEFS elnökség által megbízott Jelölő Bizottság elnökeként (a Jelölő Bizottság tagjai Gulyás Tibor HÖOK elnök és Vladár Csaba MEFS elnökségi tag) kérem, hogy a Felügyelő Bizottságba javasolt jelöltjét egy rövid szakmai életrajzzal küldjék meg a Jelölő Bizottságnak címezve, a MEFS címére (dr. SterbenzTamás Jelölő Bizottság elnök, MEFS, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3, e-mail: iroda@mefs.hu).

 

A jelölések beküldési határideje:       2018. április 17.

 

A MEFS működésének, feladatai ellátásának zavartalan biztosítása, az egyetemi sport fejlődése érdekében a Jelölő Bizottság kéri a jelölő szervezeteket, hogy a tisztség betöltéséhez megfelelő kompetenciákkal rendelkező személyt jelöljenek.

 

Bízunk benne, hogy a tisztújítás során megválasztott új elnökség hatékonyan tudja képviselni az egyetemi sport érdekeit mind hazai, mind pedig nemzetközi szinten.

 

 

Budapest, 2018. április 12.

 

Dr. Sterbenz Tamás

elnök

Jelölő Bizottság

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink