114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

F E L H Í V Á S

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) 2020. augusztus 12-én, 10:00 óra kezdettel tartja Tisztújító Közgyűlését.

A Közgyűlésen a MEFS elnök, alelnökök (3 fő), elnökségi tagok (6 fő, amelyből 2 fő jelölésére a HÖOK jogosult), felügyelő bizottság elnök, felügyelő bizottság tagok (2 fő) megválasztására kerül sor. A megválasztott tisztségviselők megbízatása 4 évre, a 2024-ben esedékes Tisztújító Közgyűlés időpontjáig szól.

 

A MEFS Elnöksége által megbízott Jelölő Bizottság elnökeként kérem, hogy a tisztség betöltésére javasolt jelölt nevét, elérhetőségét, valamint rövid szakmai életrajzát és a jelölő szervezet nevét, képviselőjét és elérhetőségét küldjék meg a Jelölő Bizottságnak címezve, a MEFS címére (prof. dr. Besenyei Lajos, a Jelölő Bizottság elnöke, MEFS 1123 Budapest, Győri út 17. fszt. 12., e-mail: iroda@mefs.hu).

 

A jelölések beküldésének határideje: 2020. augusztus 4.

 

A MEFS működésének, feladatai ellátásának zavartalan biztosítása, az egyetemi sport fejlődése érdekében a Jelölő Bizottság kéri a jelölő szervezeteket, hogy a tisztség betöltéséhez megfelelő kompetenciákkal rendelkező személyeket jelöljenek.

 

 

Budapest, 2020. június 25.

 

 

Üdvözlettel,                                                    

Prof. Dr. Besenyei Lajos

a Jelölő Bizottság elnöke

Nyitókép: pixabay

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink