114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

EUSA képviselői Budapesten

Helyszínbejáráson és szakmai egyeztetésen vettek részt a MEFS munkatársai az EUSA képviselőivel Budapesten.

 

Matjaz Pecovnik, az EUSA (Európai Egyetemi Sportszövetség) főtitkára, Andrej Pisl EUSA kommunikációs és projektmenedzserrel együtt a magyar fővárosba utazott, ahol a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) szakemberei Juhász Péter főtitkár vezetésével fogadta őket, hogy a felek a szeptember 10-11-én Budapesten tartandó EUSA Tisztújító Közgyűlés részleteiről egyeztessenek.

A két napos egyeztetés első napján a résztvevők ellátogattak a budapesti Testnevelési Egyetemre, valamint a Közgyűlés helyszíneként számításba kerülő további lehetséges helyszínekre, majd több órás hivatalos tárgyalás alkalmával átbeszélték az esemény megrendezésének legfontosabb részleteit.

A látogatás második napján megvitatták a Debrecen-Miskolc 2024-es Európai Egyetemi Játékok előkészületeit, Rakaczki Zoltán MEFS elnökségi tag részvételével és az esemény előkészületeiről szóló beszámolójával.

A MEFS és az EUSA június 27-ig fogja kidolgozni az esemény legfontosabb részleteit, amikor megnyílik majd a regisztrációs felület az eseményre való jelentkezéshez.

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink