112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Európa-bajnok a Magyar Női Cheerleader Válogatott

Június 30. és július 1. között rendezték meg a 2018-as Cheerleader Európa-bajnokságot Helsinkiben, ahol a Magyar Női Válogatott képviselte hazánkat.

A kontinensviadal minden idők legnagyobb közönségét vonzotta Finnország fővárosába, ahol a két nap alatt több mint 3000 sportoló mérte össze tudását. All Girl Elite kategóriában a magyar lányok a dobogó legfelső fokára állhattak fel, mellyel történelmet írtak, hiszen ez Magyarország első Eb-aranya ebben a kategóriában.

„A csapat nehéz szezont zárt, azonban a megmérettetésen remekül teljesítettek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy Fehéroroszország, Franciaország, Csehország és Hollandia csapatait megelőzve a dobogó legfelső fokára állhattak fel. Fantasztikus érzés volt 7 év után újra Magyar Himnuszt hallani a cheerleading Európa-bajnokságon” – nyilatkozta Nagy-Kismarci Bence, a csapat edzője.

A 24 főből álló csapatnak 11 tagját, valamint egy edzőjét az ELTE-BEAC sportegyesülete delegálta, de képviseltették magukat a Semmelweis Egyetem, a Spartan Cheerleaders, a DreamTeam Cheerleaders és a Diamond Cheer Dance sportolói is.

A csapat gyakorlata:


Az eredményhirdetés pillanatai:

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK


Banner
Banner
Banner
Támogatóink