114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

"ELTE SIKEREK": NAGY TÍMEA

Hírneves, ELTE falai közül kikerült alumnusok beszélnek munkájukról, sikereikről és ELTE-s kötődéseikről azon az előadássorozaton, amelyet „ELTE Sikerek” címmel az ELTE Alumni Központ szervez: a sorozat következő előadója Nagy Tímea az Universiade Bajnokok Klubja elnöke lesz.

November 15-én folytatódik az "ELTE Sikerek" előadássorozat: Nagy Tímea hatszoros Universiade és kétszeres olimpiai bajnok , hatszoros világbajnok, Európa-bajnok és hatszoros magyar bajnok párbajtőrvívó lesz a vendég.

Nagy Tímea az Universiade Bajnokok Klubja elnöke, a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének tagja az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Karon végzett logopédusként. 

"A sport a legnagyobb tanárom. Mindenre megtanított. A becsületre, a kitartásra, az alázatra. Megtanított veszíteni, és megtanított felállni a legnehezebb helyzetekből. " 

Az "ELTE Sikerek" előadássorozat keretében részleteket hallhatunk az előadók munkásságáról, legfrissebb törekvéseiről, eredményeiről, esetenként megtudhatjuk azt is, ki hogyan emlékszik vissza az egyetemen töltött évekre, oktatókra. Milyen szerepet játszott az életében, a karrierje későbbi alakulásában az ELTE? Milyen útmutatást adna azoknak, akik most építik a saját vagy gyermekük karrierjét? Melyek korunk figyelemreméltó kezdeményezései, irányai, hol vannak a jelen ígéretes tehetségei? Az előadások végén lehetőség nyílik kérdések feltevésére is.

A rendezvény ingyenes, de a terem korlátozott befogadóképessége miatt a regisztrációköteles!

Időpont: 2017. november 15. 18:30

Helyszín: ELTE Aula Magna (1053. Budapest, Egyetem tér 1-3.)  

A sorozat védnökei: Borhy László rektor, Scheuer Gyula kancellár, Berend T. Iván tiszteletbeli védnök, az MTA korábbi elnöke, Hudecz Ferenc fővédnök, korábbi rektor.

Forrás: ELTE.hu

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink