114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Mozdulj ki novemberben is! - Túraajánló

Vírushelyzet ide vagy oda, a szabadtéri mozgás nem tiltott, sőt, kifejezetten ajánlott! November is dúskál a túraajánlatokban, mutatjuk, hogy a hónap első felében, milyen kirándulásokon vehetsz részt!

Olvasási idő: fél perc

A gödöllői Szent István Egyetem 20 kilométeres barangolással csalogat, amire mindenképpen regisztrálj előre itt.

A Mecsekbe hív a Pécsi Tudományegyetem november 7-én, Cserkúti barangolásra, amit kemencés pompossal koronáznak. Részletek itt.

Budapest XI. kerületébe hív kalandra az ELTE! November 11-én 11 km-es túrával adhatnak az érzésnek a hallgatók. Bővebben itt informálódhatsz.

Bárki számára látogatható túra:

Habár nem egyetemi szervezés, de remek túrának ígérkezik a november 10-i Bükkhang elnevezésű, 8 km-es esti túra a Velencei-hegység központi részének legmagasabb pontjára, és az attól északkeletre elterülő erdős, köves, turisták által nem járt vidékre.

Minden részlet FB-n.

November 14-én Bodza-völgyi bar(l)angolásra csábít szintén a Velencei-hegység. A 13 km-es túráról itt olvashatsz többet.

A Duna-Dráva Nemzeti Park szervezi a november 7-i, Márton-napi libalest a Boki-Dunánál. Tudj meg többet itt

8 km-es túrán csatangolhatsz Balatonfüreden szintén november 7-én, ahol a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság ökoturisztikai munkatársa vezet végig a Koczor-pince – Száka-hegyi Geológiai-tanösvény – Bocsár-hegy – Szöllősi-séd - Noszlopy-forrás – Aszófői-séd pontokon. Tájékozódj a túráról itt.

Láthatóan a következő két hét jócskán kínál túra-lehetőségeket! Kattanj rá az eseménynaptáradra és jelentkezz időben!

Fotó: PxHere

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink