114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Egyetemi Mini Világbajnokságot szervez az ELTE-BEAC

2014 nyarán nem csak Brazília, hanem az ELTE is vendégül látja a legjobb csapatokat a XI. kerületben. Az Egyetemi Mini Világbajnokság szervezője az idén 115 éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club.

A torna célja az egyetemi sport és a labdarúgás népszerűsítése, ezért a brazíliai labdarúgó világbajnokság ideje alatt a BEAC 2014. július 5-én, egy Mini Világbajnokságot rendez, együttműködésben a Brazil Nagykövetséggel, a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetséggel és az MLSZ-el.

A szerencsés 32 csapat, az általuk választott nemzet színeit képviselve mérkőzik meg, a vb csoport beosztása, sorsolása és lebonyolítása szerint, az ELTE Mérnök utcai pályáján. A vb-hez hasonlóan az első három helyezetten kívül az alábbi különdíjakat osztják ki: vb Aranylabda, vb Aranykesztyű, vb Aranycipő.

A torna fővédnöke Valter Pecly Moreira, Brazília magyarországi nagykövete, Prof. Dr. Kiss Ádám, a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség elnöke, valamint Prof. Dr. Mezey Barna, az ELTE rektora és Nyilasi Tibor, az FTC válogatott legendája.

A szervezők a Kárpát-medencéből egészéből várják az egyetemi és főiskolai csapatokat.

 A torna főtámogatója a Coca Cola és a Decathlon.

További részletek és nevezési tudnivalók: Sajben Marcell email: eltese2008@gmail.com, weblap: www.beac.hu, Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/306246696207173

 

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink