114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Egyedülálló az V. Cheer MEFOB

2018-ban V. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Cheerleading sportágban. A versenyt a Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetséggel együttműködve a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club szervezi.

Idén 5. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Cheerleading sportágban! A verseny különlegessége, hogy egyben kvalifikációs verseny is a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) által rendezett 2018-as Világbajnokságra, Lengyelországba. 

Az elmúlt négy évben a megmérettetés a Kárpát- medencei Egyetemek Kupájának kiegészítő programjaként került megrendezésre, az idei évben azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel, egyedülálló rendezvényként fogadja a sportolókat az V. Cheer MEFOB.

A verseny időpontja: 2018. április 15.

A sportolók 7 kategóriában szerezhetnek indulási kvótát a megmérettetésre. Senior Coed Team kategóriában a Magyar Egyetemi Válogatott képviseli Magyarországot, melynek kerete az V. Cheer MEFOB-on kerül bemutatásra.

A szervezők az eddigi legnagyobb Egyetemi bajnokság lebonyolítására készülnek a BEAC Sportcsarnokában, ahol az előzetes jelentkezések alapján új egyetemek is megmérettetik magukat a legjobbnak járó címért. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Semmelweis Egyetem, Budapesti Corvinus Egyetem, Testnevelési Egyetem és Debreceni Egyetem mellett az Eszteházy Károly Egyetem, Szegedi Tudományegyetem és Pécsi Tudományegyetem is részt vesz a bajnokságon.

Az eseményről több információ elérhető az alábbi linken: 

facebook

Kapcsolat:
Nagy - Kismarci Bence
cheer@beac.elte.hu

Versenykiírás

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink