114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Bombameglepetés okozott a BCE csapata a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság B csoportjában

A B csoportban meglepetést szimatoltunk, ami be is igazolódott. A Corvinus Futsal átlépett a tavalyi két Final Four-os csapaton, és gólfesztivált rendezve egy lépésre került a négyes döntőtől.

A Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság első fordulójában 5-5 mérkőzést rendeztek az A és a B csoportban is.

Az A csoportban az esélyeknek megfelelően a BME és a Pázmány is nyerte soros mérkőzéseit. A műszakisok a Semmelweis Egyetem Futsal csapata mellett az ELTE BTK-n léptek át, címvédőhöz mérten nagyobb megerőltetés nélkül. Érdemes kiemelni Dudás Dani teljesítményét, aki két találkozó alatt 5 góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját. A Bodon Péter FC Pázmány az első meccsen gólfesztivált rendezett, azonban a második találkozón a bölcsészek már megszorongatták az oroszlán bajszát.

A BTK-Semmelweis meccs arról döntött ki tud esetleg beleszólni a továbbjutásért vívott harcba. A Semmelweis kicsit jobban koncentrált, és végül megérdemelt sikert aratva tapadnak a két 100% csapatra.

A következő forduló több csemegét is tartogat számunkra. A Pázmányra két rangadó vár a SOTE és a BME ellen, kérdés bírják-e majd az iramot Bálint Gergőék.

A B csoportban meglepetés született, mivel a  Corvinus Futsal átlépett a tavalyi két Final Four-os csapaton, és gólfesztivált rendezve egy lépésre került a négyes döntőtől. Stukovszkyék váratlan jó szereplése meglepetés volt, hiszen az első meccsükön a PPK ellen küzdelmes győzelmet arattak, azonban a második találkozón gólfesztivált rendeztek és 9-3-ra verték a tavalyi döntős TFSE-t. Többen nyújtottak a csapatból jó teljesítményt a piros mezeseknél, ám Genczler 3,5 gólátlaga több mint imponáló.

Az ELTE Lágymányos első találkozója nem úgy sikerült ahogy tervezték, azonban a kissé motiválatlan TFSE-t sikerült megszorítani és nem voltak messze a nagy sikertől, a pontszerzéstől. A PPK-nak nem jött ki a lépés az első meccsen, a nagy akarás görcsössé tette a sportszakosokat, és a vereséget egy gólzáporral próbálták feledtetni az NKE SE Futsal ellen. Az NKE SE Futsal két ellentétes mérkőzést produkált a két ELTE-s csapat ellen, így számukra a TF-en és a Corvinuson át vezet az út a Final Fourba.

A második fordulóban a TFSE - ELTE-BEAC Futsal PPK meccse egy hatalmas rangadót tartogat számunkra, ahonnan minden bizonnyal csak az egyik csapat jut be a négy közé. Kíváncsiak vagyunk, ismét lesz meglepetés?!

Eredmények:

A csoport
Bodon FC Pázmány - ELTE-BEAC ÁJK 11-3
Bodon FC Semmelweis - ELTE-BEAC BTK 3-2
ELTE-BEAC ÁJK - BME FC 3-8
ELTE-BEAC BTK - Bodon FC Pázmány 2-5
Bodon FC Semmelweis - BME FC 1-4


B csoport
ELTE-BEAC PPK - Corvinus Futsal 1-2
ELTE-BEAC Lágymányos - NKE SE 3-11
Corvinus Futsal - TF SE 9-3
NKE SE - ELTE-BEAC PPK 1-11
ELTE-BEAC Lágymányos - TF SE 5-7


Góllövőlista élcsoportja:

Genczler Kornél (Corvinus) 7 gól
Domján Péter (NKE SE) 5 gól
Dudás Dániel (BME FC) 5 gól
Maruzs Bence András (Bodon FC Pázmány) 5 gól

A következő fordulót 2018. február 10 rendezik, a Fonyódi Antal Sportcsarnokban, ahol kiderül ki juthat majd a március 14-i Final Fourba!

#egyetemisport

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink