114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Beindult a futsal MEFOB - És le is állt egy időre

Zajlanak a futsal MEFOB küzdelmei, Nyugaton és Keleten is több fordulót lejátszottak már a csapatok, az ELTE-SEK és az EKE is magabiztosan menetel. A koronavírus miatt azonban a bajnokság április 30-ig szünetel.

Olvasási idő: 2 perc

Immáron három győzelmet számlál a szombathelyi ELTE-SEK futsal csapata, akik a Kaposvári Egyetem magabiztos legyőzése (8:0) után hazai pályán fogadták a Pannon Egyetem együttesét és arattak nagyon sima győzelmet (12:0),  a második félidőre sikerült teljesen felőrölni a veszprémiek erejét, hiszen nyolc góllal terhelték meg a PE csapatának hálóját, Ferenci Zoltán három góllal vette ki a részét a sikerből. A harmadik fordulóban ismét hazai pályán léptek pályára az ELTE-SEK futsalosai, a PTE csapatát látták vendégül, akik első csapatként tudták bevenni a szombathelyiek kapuját. Pontot szerezni azonban nekik sem sikerült, Sipos Gergő és Kőfaragó Szilárd góljaival az ELTE-SEK csapata bizonyult jobbnak, így három forduló után a csapat százszázalékos.

Keleten az Eszterházy Károly Egyetem csapata, Kecskeméten a Neumann János Egyetem csapata ellen kezdte a szezont, és rögtön egy idegenbeli sikerrel. A meccsen az egriek szerezték meg a vezetést Nagy Roland góljával, és folyamatosan tartották egy-két gólos előnyüket, amiből a végére egy meg is maradt, így 6:5-re nyerték a szezonnyitót. A hazaiaknál Kasi Róbert gólerős játéka (három gólt szerzett) a tisztes helytálláshoz volt elég. A második körben a PPKE csapatát fogadták az egriek, ahol a Pázmányosoknak végül nem tudták megszorítani őket: már az első félidőben Palágyi Milán góljaival 2:0-ás előnybe kerültek a hazaiak, amire Somogyi Ádám révén volt válasza a vendégeknek a második félidő elején, sőt labdájuk volt az egyenlítéshez is, de az egriek hősies védekezése meghozta a gyümölcsét, és lélektanilag a legjobb időpontban szerezték meg harmadik góljukat, ami megtörte a fővárosiak lendületét, Kollár Bence pedig a lefújás előtt tette magabiztossá az egri győzelmet (4:1)

A folytatás a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet miatt eltolódott, ám ha lesz mérkőzés, arról folyamatosan tájékoztatást adunk.

ELTE-SEK - Pannon Egyetem 12:0

Gólszerzők: Ferenci Zoltán (3), Sipos Gergő (2), Takács Soma (2), Szőts Máté (2), Héra Csanád, Kőfaragó Szilárd, Kalmár Milán

ELTE-SEK - PTE 2:1

Gólszerzők: Sipos Gergő, Kőfaragó Szilárd ill. Lotz Ádám

NJE - EKE 5:6

Gólszerzők: Kasi Róbert (3), Sáfrány Dávid, Nagy Dániel ill. Nagy Roland (3), Palágyi Milán (2), Kovács Gergely

EKE - PPKE 4:1

Gólszerzők: Palágyi Milán (2), Gulyás Kristóf, Gallik Gábor ill. Somogyi Ádám

Szöveg: Janzsó Miklós

Fotó: Balogh Tibor, NJE

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK












Banner
Banner
Banner
Támogatóink