114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

B33: Egyetemi finálé Kecskeméten

A B33 Decathlon Tour következő állomásán rendezik meg az Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Bajnokság döntőit május 31-én (szombaton), Kecskeméten.

Az egyetemi és főiskolai B33 bajnokság nyolcas döntője mellett ezen eseményen Országos Középiskolás B33 Kupa döntőt és nemzetközi férfi B33 tornát is szerveznek szerb, bosnyák és román csapatok részvételével. Magas színvonalú mérkőzésekre, izgalmas küzdelmekre számíthatnak azok a nézők, akik szombaton 11 órától kilátogatnak a kecskeméti Decathlon Áruház parkolójába, s megtekintik a az egymást követő meccseket. A döntőkre előre láthatólag 15:30 órakor kerül majd sor.  Az egyetemi bajnokság nyolcas döntőjében az alábbi csapatok vívnak meg egymással a végső győzelemért (a résztvevők korábban a szombathelyi és pécsi tornákon biztosították helyüket a 8-as döntőbe):

Nők: SZTE, DEAC, SzOESE, Közgáz, PTE-PEAC, NYFSE, TFSE, MEAFC.

Férfiak: TFSE, DEAC, MEAFC, DMSE, SZOESE, USC Szeged, NYFSE, SMAFC-NYME.

A csoportbeosztás:
Nők, A-csoport: SZTE, Közgáz, PTE-EPAC, MEAFC. B-csoport: DEAC, SzOESE, NYFSE, TFSE.

Férfiak, A-csoport: TFSE, DMSE, SzOESE,SMAFC-NYME. B-csoport:  DEAC, MEAFC, USC Szeged, NYFSE.

 

Az egyetemi csapatok a Bajnoki cím megszerzésén túl értékes díjazásban is részesülnek, az első helyezett csapat 75 000 Ft, a második 50 000 Ft, míg a harmadik 25 000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalványt kap majd.

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink