114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Az Egyetemi és Főiskolai All Star csapat is fellép az ALL STAR GÁLÁN

A SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ ad otthont november utolsó szombatján az idei Simple All-Star Gálának, ahol a Kelet a Nyugat válogatottjával csap össze. 

A magyar kosárlabdasport népszerű eseményére ezúttal is a szurkolók állítják össze a kezdőcsapatokat: a férfi A-csoport alapszakaszában résztvevő együttesek játékosaira november 22-én éjfélig lehet szavazni az esemény hivatalos internetes oldalán: http://allstar.kosarsport.hu/

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) döntése alapján a Gálán a legjobb egyetemi, főiskolai férfi játékosok a magyar 20-as válogatottal mérhetik össze erejüket. Az Egyetemi, Főiskolai All Star Csapatot a 2015-15-ös év MEFOB győztes csapatának edzője, Kéri Péter (SzOESE) és az ezüstérmesek trénere dr. Nagy Ágostont vezeti majd.

A 12 fős válogatott kiválasztása a 2014/2015. év Final Fourra épít, az ott részt vevő csapatokból (Debreceni Egyetem Atlétikai Club, az egri Eszterházy Károly Főiskola csapata és a Budapesti Corvinus Egyetem csapata) két-két, valamint a bajnokcsapatból három játékos léphet pályára. A még hiányzó három játékost Kéri Péter választhatja ki, három különböző felsőoktatási intézményből.  Idén már mobiltelefon felmutatásával, a jegy nyomtatása nélkül is beléphetnek a gálára látogatók.

Esemény: Simple All-Star Gála
Időpont: 2015.11.28. 20:15
Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ, Budapest

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink