114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Átadták a SportPont Program nyereményeit

Páros Bayern München meccsre szóló vouchert (ami tartalmazza az utazást és szállást) és okostelefont nyertek a szabadidejüket sportolással töltő, SportPont Programhoz (SPP) csatlakozó egyetemi hallgatók. A nyereményeket a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) átadóján, a Magyar Sport Házában vették át ma a szerencsés hallgatók.

 

A MEFS és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája által életre hívott SPP garantált ajándékokkal és emellett értékes nyereményekkel ösztönözte sportolásra idén a felsőoktatásban tanuló diákokat. Az éves szinten közel 500 felsőoktatási szabadidős sportrendezvényt felölelő program az egyetemi, főiskolai hallgatók körében a rendszeres sporttevékenységet végző diákok számának növelésére, az egészségtudatos életmód elterjesztésére törekszik. A SportPont Program évről évre több hallgatót von be a sportprogramokba, így a sporton keresztül neveli a fiatalokat egészséges életmódra, erősíti bennük a sport fontos társadalmi és egészségfejlesztő szerepét.

Az SPP-hez csatlakozó hallgatók körében meghirdetett nyereményjáték díjait (egy kerékpárt, egy tabletet, egy okostelefont és főnyereményként - az adidas jóvoltából - utazással, szállással egybekötött páros Bayern München meccsre szóló jegyet) július 17-19. között az EFOTT fesztiválon sorsolták ki a program vendégeként meghívott olimpikonok.

Az adidas Budapest Kft. jóvoltából megnyerhető fődíjat a páros Bayern München meccsjegyet Prof. Dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke, Dr. Székely Mózes, a Felsőoktatási Tervezési Testület elnöke, a MEFS főtitkára és Császári Attila, az adidas Budapest Kft. marketing igazgatója adta át ma annak a szerencsés hallgatónak, akit korábban az EFOTT fesztiválon sorsolt ki Sastin Marianna az első női világbajnok birkózó. A főnyeremény szerencsés nyertese egy igazi foci drukker lett, Bittmann Dániel, a Pannon Egyetem diákja.Dániel 5 éves korától 11 éven át focizott, majd némi hip-hop tánchoz kötődő kitérőt követően tért vissza a labdarúgáshoz. Jelenleg a veszprémi kispályás városi labdarúgó bajnokságban vesz részt, de kosarazni is szeret.A díjátadón a Pannon Egyetem képviseletében jelen volt Borbás Zoltán, a PEHÖK sportbizottságának elnöke is.

Július 17-én Kozmann György olimpiai bronzérmes, Európa- és világbajnok kenus Hegyi Adriennt, a Miskolci Egyetem hallgatóját sorsolta ki az SPP nyeremény okostelefon új tulajdonosaként. Adrienn az elmúlt tanévben több SportPontos eseményen is részt vett, 8 évig kosárlabdázott, de az úszást és a jogát is nagyon szereti, így szabadidejében gyakran sportol. A SportPontban regisztrált hallgató nyereményét ma Prof. Dr. Kiss Ádámtól, a MEFS elnökétől és Dr. Székely Mózestől, a Felsőoktatási Tervezési Testület elnökétől, a MEFS főtitkárától vehette át.

A szövetség elnöke a nyeremények átadását követően elmondta: „Az egyetemi sport jövője szempontjából központi jelentőségű, hogy minél több hallgatót <> a rendszeres mozgás örömével. A fiatalok megnyerésének fontos eszköze a SportPont Program, ahol  a sportolási lehetőségek vonzerejét pontgyűjtéssel, ajándékokkal, és most ezzel a nagyszerű fődíjjal növeljük. A MEFS nevében gratulálok a nyerteseknek, és köszönjük az adidas szponzori felajánlását.”

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink