114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Átadták a Legizmosabb Egyetem győztesének járó díjat

Július 11-én rendezték az Egyetemisták Parkjában a  „Tekerj az EFOTT-ra!” sajtónyilvános eseményt, mellyel a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája szeretné felhívni a figyelmet az aktív sportolásra és az egészségtudatos életmódra. Az akcióval szeretnék elérni, hogy minél több fesztiválozó, sportbarát kerékpárral érkezzen a rendezvényre.

Révész Máriusz kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos bringás felszerelésben tartotta meg beszédét, hiszen ő is részt vett a  70 kilométeres táv teljesítésében. 

Maszlavér Gábor fesztiváligazgató kiemelte: évről évre bővül az EFOTT sportprogramja, ahol idén 40 sportág közül választhatnak a fiatalok a röplabdától a labdarúgáson keresztül a wakeboardozásig. 

Prof. Dr. Kiss Ádám, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség elnöke a MEFS élsport és a szabadidősport támogatásának fontosságáról beszélt. A szövetség az EFOTT mellett már az augusztusban Tajpejben sorra kerülő Universiadéra összpontosít, amelyen 210 fős magyar delegáció képviseli hazánkat. 

Az esemény keretein belül dr. Braun Márton, a Szerencsejáték Zrt. elnök vezérigazgatója díjazta a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség idei „Legizmosabb Egyetem” versenysorozat győztesét, a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskolát.  

A rendezvényen részt vett:

dr. Braun Márton, Szerencsejáték Zrt. elnök vezérigazgató

Gulyás Tibor, HÖOK elnök

Prof. Dr. Kiss Ádám, MEFS elnök

Maszlavér Gábor, fesztiváligazgató

Révész Máriusz, kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos

Sárfalvi Péter, sportért felelős helyettes államtitkár

dr. Székely Mózes, MEFS főtitkár

Szélesi Ágnes, Magyar Paralimpiai Bizottság sportigazgatója

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink