114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Röplabda MEFOB-on bizonyították felkészültségüket a Miskolci és Debreceni Egyetem női játékosai

A Miskolci Egyetem és a Debreceni Egyetem női röplabda-csapatainak mérkőzésével elrajtolt a 2019/2020-as tanév röplabda MEFOB-ja.

Olvasási idő: 1,5 perc

A tavalyival megegyező kiírás szerint kezdődött el a röplabda MEFOB Miskolcon a Debreceni Egyetem női csapatának vendégjátékával. A két csapat a selejtezőben találkozik egymással, a továbbjutás két mérkőzésen dől el. A továbbjutó a Károli Gáspár Református Egyetem - Eszterházy Károly Egyetem párharc győztesével játszhat majd a legjobb négy közé jutásért. A lebonyolítás idén is hasonlatos a tavalyihoz, amikor is egy négyes döntőn: egy final four-on dőlt el a kupa sorsa, akkor mindkét nemnél a hazai röplabdázás fellegvárába, Kaposvárra került a győztesnek járó trófea.

A ME és a DE mérkőzése nem tartogatott nagy izgalmat, a hazaiak könnyedén 3:0 (25:16, 25:14, 25:18) arányban legyőzték a debreceni lányokat. Egyedül a harmadik szettben kellett egyáltalán időt kérnie 3:7-es állásnál a miskolciak edzőjének, ami olyan jól sikerült, hogy 12:8-nál megismételték. A visszavágót március 3-án 19:45-kor rendezik Debrecenben, a DESOK csarnokban.

A cikk további információkkal frissül.

Szöveg: Janzsó Miklós

Fotó: Barócsi Ákos (MEAFC)

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink