114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

A KRE kézis lányai a MEFOB hatos döntőjében

2019. május 8-án, szerda este idegenben játszották le az ELTE és KRE lányai a Kézilabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság második fordulójának a visszavágóját a BEAC csarnokában.

ELTE - KRE (22:21)
Budapest, Bogdánfy út

ELTE: Molnár Panna, Csehó-Kovács Nikolett, Iváncsó Rebeka, Tábori Zsófia, Hanusz Boglárka, Takács Réka, Darhi Dorottya, Kalmár Emese

KRE: Huszai Csilla, Tallér Zsófia, Huszár Dóra, Németh Boglárka, Kotán Ágnes, Vajda Luca, Keszy-Harmath Luca, Zámbori Leila

A találkozóra az előző meccshez hasonlóan minkét csapat szerény kerettel érkezett. Végül egy nagyon szoros meccsen, egy utolsó másodpercben lőtt góllal a hazaiak örülhettek picit jobban a 22-21 végeredménynek, azonban az összesített 48-38 végeredménnyel a Károli jutott be a döntőbe. A mérkőzésről Kuhn Márton (KRE) beszámolóját olvashatjátok:  

"Kisebb sérülések és betegségek hátráltatták a csapatunkat a visszavágó előtt. Ellenfelünk nagyon motiváltan kezdett, mi viszont az öltözőben maradtunk. Nehezen állt össze a védekezésünk és a támadó játékunk is messze elmaradt az odavágón látottakhoz képest, sok pontatlanság volt. A csapatunk tartását jellemezte, hogy nem engedtük ellépni az ellenfelünket a magabiztosnak mondható előny tudatában sem. A második félidőben felkeményedtünk védekezésben, voltak megállító faultjaink és több labdát is sikerült szereznünk. A végén sajnos nem sikerült kivédekeznünk az utolsó támadást és így minimális különbséggel kikaptunk. A küzdésért és a továbbjutásért gratuláció jár a csapatnak! Remélem, kiegészült kerettel tudunk majd a hatos döntőre utazni, tekintve, hogy nagyon nehéz mérkőzésekre számíthatunk!"

 

Góllövők:

ELTE: Csehó-Kovács Nikolett (2), Iváncsó Rebeka (2), Tábori Zsófia (1), Hanusz Boglárka (7), Takács Réka (1), Darhi Dorottya (2), Kalmár Emese (7)

KRE: Tallér Zsófia (7), Huszár Dóra (6), Németh Boglárka (2), Kotán Ágnes (1), Vajda Luca (4), Keszy-Harmath Luca (1)

Gratulálunk mi is a csapatnak és nagyon sok sikert kívánunk Nekik a döntőben, amire május 28-29. között kerül sor Győrben a Széchenyi István Egyetem csarnokában!

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink