114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

A fizikai jóllét mellett a mentális egészségről és rekreációról is gondoskodik a BGE TSK

Jó dolga van a BGE hallgatóinak és oktatóinak, a TSK dolgozói ugyanis teljesen áttértek az online óratartásra és saját gyártású videókkal támogatják a rendszeres testedzést.

Olvasási idő: 1 perc

Változatos órakínálattal kecsegtet a BGE TSK órarendje, a választékos mozgásformák bemutatásáról a TSK dolgozói gondoskodnak. A hetente változó órarendben helyet kaptak a klasszikus edzések, mint az aerobik, az erősítő edzések, a gerinctorna, de minden hét kínálatát felpörgetik olyan különleges órákkal is, mint pl. a csúszókorong edzés, a Tahiti tánc, vagy a B2P2 is. Utóbbit lásd itt!

A TSK munkatársai fókuszban tartják, hogy ebben a helyzetben kiemelt jelentősége van az immunrendszer erősítésének, vagyis a fizikai jóllétnek, de a mentális egészségről sem feledkeznek meg. Sokszínűségüket bizonyítva készítettek egy összegzést arról, hogy melyik kolléga milyen mozgásformának tudója, illetve fogadóórákat is kialakítottak, hogy a BGE-ről bárki egyénre szabott tanácsadást kaphasson - a rendelkezésére álló környezetet és eszközöket is figyelembe véve -. 

Az egyetemen rekreáció órát is biztosít, amit Barka Nikoletta tart. Az óra keretén belül a hallgatók közösen dolgoztak ki otthoni rekreációs tevékenységeket a karantén idejére, melyeket saját maguk teszteltek és tettek közkincsé a közel 1100 tagot számláló BGE TSK Facebook csoportba, jobbnál jobb ötletekkel segítve az otthon maradottakat.

Forrás: BGE TSK

Fotó: PXhere

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink