114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Kettős győri győzelemmel zárult az I. Egyetemi E-Sport Kupa

A magyar egyetemek legjobb LoL-osai és fifásai parázs meccseket játszottak az OEEK rájátszásában.

Hatalmas érdeklődés kíséretében összecsaptak az Országos Egyetemi E-sport Kupa legjobb League of Legends csapatai, valamint legjobb FIFA 21 játékosai. Összesen kilenc Bo3-as szériát követhettetek végig az elmúlt hétvégén, hármat LoL-ban, hatot FIFA 21-ben két különböző platformon. Az eseménydús mérkőzések után virtuális trófeát, valamint értékes nyereményeket emelhettek magasba a legjobbak.

ORSZÁGOS EGYETEMI E-SPORT KUPA LEAGUE OF LEGENDS BAJNOKA: SADLY BENCHED (SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM - GYŐR)

Az elődöntőben 0-1-es hátrányba kerültek bagóék, de gyorsan összekapták magukat és 2-1-gyel megváltották jegyüket a döntőbe. A másik ágról nagyon magabiztos játékkal érkeztek meg az ELTE-s srácok. A Chituri Fujikhama mindent megpróbált a fináléban, de nem lehetett bírni a győriekkel. Nagyszerűen draftoltak, jól játszották meg az objective-eket és számos 1v1 párharcot nyertek meg. Jgl carries me, dolor, bagó, keligan és MG csapata ellentmondást nem tűrő agresszióval húzta be a döntőt, ezzel a tornagyőzelmet.

ORSZÁGOS EGYETEMI E-SPORT KUPA FIFA 21 BAJNOKA (XBOX): SELYEMZOZI14 (BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM - BUDAPEST)

Zsoleszjr00 ManlyDan18-on, selyemzozi14 GeriiPastranán verekedte át magát az elődöntőkben, hogy a fináléban összecsapjanak az értékes nyereményekért. Óriási vehemenciával estek egymásnak, az odavágón négy gólt sikerült zsoleszjr00-nak szereznie, azonban selyemzozi14 még egy lapáttal rátett erre a remek támadójátékra. A 4-5-re megnyert első felvonás után nem sok idejük volt pihenni, rögtön érkezett a Bo3-as széria második mérkőzése. Itt selyemzozi14 jobban koncentrált, magabiztos 3-0-val behúzta az első OOEK FIFA 21 bajnokságot Xbox konzolon.

ORSZÁGOS EGYETEMI E-SPORT KUPA FIFA 21 BAJNOKA (PS4): GRISLYJAM22 (SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM - GYŐR)

Mind GrislyJam22, mind BarnaMisi123 megküzdött a döntős helyezésekért. A két elődöntőben összesen hat mérkőzésre volt szükség, ugyanis mind a két vesztes játékos tudott legalább egy meccset nyerni. Az izzasztó 2-1-ek után GrislyJam22-nek sikerült magához ragadnia a kezdeményezést, az 1-0-ra megnyert első kör után jöhetett a folytatás. A Bo3-as széria második meccsén gyorsan vezetést szerzett GrislyJam22, de BarnaMisinek sikerült kiegyenlítenie viszonylag hamar. A folytatásban azonban ismét GrislyJamhez került az előny, ami megpecsételte a döntő kiemenetelének sorsát. Egyre fogyott az ideje a Neumann János Egyetem delegáltjának, ezért kénytelen volt mindent egy lapra feltenni. Ez a taktika nem vált be, sőt a kontrákból egy harmadik gólt talált a 89. percben ellenfele, így 2-0-val a győri egyetemista húzta be a finálét.

Forrás: Esport1

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink