114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Kidolgozott izmokat villantottak az egyetemisták a Testépítő és Fitness MEFOB-on

A tökéletes testek versenyén Ágoston Dorottya (BME) a magyar junior és felnőtt bajnoki címe mellé bezsebelte a Testépítő és Fitness MEFOB-aranyat is.

Olvasási idő: 1,5 perc

Három kategóriában 13 hallgató (8 egyetem képviseletében) indult el az idei Testépítő és Fitness MEFOB-on, melyet az országos bajnoksággal egyidőben rendeztek. Az ünnepélyes megnyitón részt vett Vladár Csaba a MEFS elnökségi tagja is.

Elsőként a női fitness kategória négy versenyzője lépett színpadra, mindegyikük egy rövid, tánc- és akrobatikus elemekkel dúsított produkciót mutatott be, melyet aztán a zsűri pontozott. Ezt követte Kende Domonkos (WSÜF) a Men's Physique kategória egyetlen indulójának testfordulója, melynek során minden oldalról meg kellett mutatnia magát a zsűrinek.

A verseny a Bikini Fitness kategória testfordulójával folytatódott, ahol a nyolc versenyző együtt és külön is megmutathatta a verseny szabályai szerint kidolgozott izomzatát. A MEFOB-ot a női Fitness kategória testfordulója zárta, majd a zsűri visszavonult döntéshozatalra.

Először a Fitness kategóriát díjazták, melynek nyertese Ágoston Dorottya (BME) lett, aki a spanyolországi EB hatodik helye után három arannyal kárpótolhatta magát a hazai mezőnyben. Másodikként Ilosvay Viktória (BME) végzett, a dobogó harmadik fokán Stefán Bernadett (BME) zárt.

Bikini Fitness kategóriában Marján Gyöngyi (ELTE) győzedelmeskedett, aki más kategóriákban is dobogóra állhatott. Őt Bíró Bernadett (TE) követte, míg a harmadik helyen Gyöngyösi Kriszta (ELTE) lett. Az érmeket Vladár Csaba adta át a helyezetteknek.

A teljes végeredmény itt olvasható.

Szöveg: Janzsó Miklós

Fotó: Magyar Testépítő és Fitness Szövetség

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink