114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

#segítSEK - Szombathelyen is otthoni sportra motiválják a hallgatókat

Szombathelyen is segítik az otthonukban sportolni vágyó hallgatókat, döntően az anyaintézmény által összeállított tartalom révén.

Olvasási idő: 1,5 perc

Az ELTE-SEK elsősorban nem a saját videós és írott tartalom gyártására koncentrál, hanem más egyetemek, főleg az anyaintézmény által készített anyagokat teszik közzé social media felületeiken és hirdetik többek között az ELTE-BEAC által indított napi rendszerességű, ingyenes ÉLŐ edzésvideókat, és más olyan tartalmat, amely segíti a hallgatókat a testi és mentális fittség megőrzésében (erről itt írtunk bővebben)

Ez utóbbit segíti az ELTE PPK Instagram oldala is, ahol rövid Életvezetési tanácsok járvány idejére címmel tesznek fel informatív fotókat. A kar szombathelyi, Sporttudományi Intézete pedig Facebook oldalán hirdeti az egészségmegőrzéssel kapcsolatos írásokat.  

Szombathelyen az ELTE SEK Egyetemi Sportiroda segíti a hallgatók otthoni sportolását, osztanak meg hasznos írásokat, és állnak a hallgatók rendelkezésére a Facebook-oldalukon. Elmondásuk szerint saját tartalmakat egyelőre nem tudnak gyártani hiszen a Sporttudományi Intézet tanárai a távoktatásban igyekszenek helytállni és készítik a sportszakos hallgatók számára az elektronikus tananyagokat. Az egyetemi sportklubok edzői pedig saját játékosaik, versenyzőik egyéni felkészítéséért felelnek, nekik készítenek személyre szabott edzésvideókat.

Természetesen az ELTE SEK Egyetemi Sportiroda folyamatosan a hallgatók rendelkezésére áll, kérdéseikkel fordulhatnak hozzájuk, ők pedig hasznos megosztásokkal segítik a hallgatóikat, hogy a karantén idején is fittek maradjanak.

Szöveg: Janzsó Miklós

Fotó: Pixabay

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink