114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

22 év után újra egyetemi bajnok az ELTE atléta csapata

Május 27-28-án került megrendezésre a 2017-es Magyar Egyetemi-Főiskolai Atlétika Bajnokság a Miskolci Atlétikai Centrumban.

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is nagy sikerrel zárult a Miskolci Atlétikai Centrumban megrendezésre került Atlétikai MEFOB. A rendezvényre MEFOB, illetve nyílt kategóriákban több, mint 60 versenyszámban adhatták le nevezésüket a résztvevők. MEFOB kategóriában, 26 intézményből 151 hallgató, míg nyílt kategóriában 82 fő mérhette össze erejét, a különböző versenyszámokban.

Az intézményi verseny legeredményesebb résztvevője, az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem lett, mely csak röviddel utasította a második helyre a Testnevelési Egyetemet, illetve a harmadik helyre a Nyíregyházi Egyetem csapatát.

A MEFOB-ot ünnepélyes keretek között megnyitotta Boda Péter a Miskolci Egyetem Sportközpontjának igazgatója, dr. Székely Mózes MEFS főtitkár, illetve Rakaczki Zoltán, Miskolc sportért felelős polgármesteri biztosa. A rendezvény fényét emelte jelenlétével, továbbá: Szalma László, a Magyar Atlétikai Szövetség alelnöke, valamint dr. Kiss László, a Magyar Atlétikai Szövetség elnökségi tagja.

Az Atlétika MEFOB 2017-es eredményei innen letölthetők:

MEFOB eredmények

7 próba MEFOB eredmények

10 próba MEFOB eredmények

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink