112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Összesen 12 kategóriában hirdetett győztest a Magyar Atlétikai Szövetség a 2020-as Év atlétája-díjak kiosztásánál.
Hári József a PTE sportiroda vezetője, a PTE PEAC parasport, a futsal és szabadidősport szakosztályvezetője. A nagylelkű, odaadó sportbarát hangja és cselekedetei messze elérnek, lelkesedése, elhivatottsága pedig megtörhetetlen.
Egyáltalán nem ördögtől való a szabad téri testedzés (street workout) télen, sőt számos előnye van az edzőtermivel szemben, ám érdemes figyelembe vennünk néhány tanácsot, amennyiben a kondiparkot választjuk a metsző hidegben.   
2021. január 11-én tartották a Nemzeti Színházban az Év sportolója gálát, amelyen a legjobb női sportolónak Karakas Hedvig dzsúdóst, a Testnevelési Egyetem sportszervező, sportmenedzser szakos hallgatóját választották. A Budapesti Honvéd 30 éves kiválósága tavaly novemberben aranyérmet nyert a prágai dzsúdó Európa-bajnokságon (Eb), ezt megelőzően legutóbb a 2009-es junior Eb-n állhatott a dobogó legfelső fokára. Sportpályafutása során több világversenyről, így kontinensbajnokságokról, világbajnokságokról és Európai Játékokról is érmesként térhetett haza. A hétszeres magyar bajnok sportoló az UNISport szerkesztőségének adott exkluzív interjút.
Vladár Csaba BCE Sportközpont vezető, az egyetemi kosárcsapat edzője és szakosztály vezetője, testnevelő tanár. Az egyetemi sportklub (Közgáz SC és DSK) tanárelnöke, 2013-tól pedig a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség elnökségi tagja. Csapataival többször ért el dobogós helyezést a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB).
Vajon este vagy reggel edzzünk inkább? Melyik a hatásosabb?
Január 27-28-án rendezik meg online az első SIGA Ifjúsági Fórumot, ami egyedülálló platformot kínál a fiatalok és ezen belül a hallgatók számára, hogy megvitassák a sport és a tágabb iparág előtt álló kritikus kihívásokat annak érdekében, hogy elindítsák a szükséges kulturális változtatásokat és meghatározzák azokat a lépéseket, melyek segítségével a sport az elkövetkezendő évtized távlatában megőrizheti legfontosabb értékeit.
Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner