112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) 2020.03.27.-i döntése alapján a 2020. évi belgrádi Európai Egyetemi Játékok (EEJ) a koronavírus-helyzetre való tekintettel egy későbbi időpontban, 2021 nyaráig kerülnek megrendezésre.
Rengetegféle zöldségből készíthetünk gyorsan, egyszerűen, és olcsón, kifejezetten ízletes és ráadásul tápanyagtartalma miatt egészséges chipset.
A tavasz épphogy csak elkezdődött, de hamarabb el fog telni, mint gondolnád és pillanatok alatt itt a nyár a strandszezonnal - már, ha egyáltalán lehet majd strandra menni - ,  de készülni mindenképpen kell, ha másért nem, hát az egészségünk megőrzése érdekében.
Nem rendezik meg a a WRO 2020-as világdöntőjét, aminek a kanadai Montreal adott volna otthont.
Március 26-án nyitja meg online kapuit a PTE digitális táncterme, ahol 16-féle ingyenes tánc- és aerobikóra közül választhatnak az érdeklődők.
Bár a lakosság egy része kesztyűben-maszkban vásárol, ennek ellenére illúzió feltételezni, hogy a vírus semmilyen formában nem érintkezett a zöldséggel-gyümölccsel, amik a boltok szabad légterében napi sok órán keresztül vannak kitéve környezeti hatásoknak, nem beszélve előéletükről.
Ha kifogytál az ötletekből a négy fal között, és valami másra vágysz, mint egy kiadós otthoni edzés, próbáld ki az e-sportot, amely alaposan megtornáztatja az agyadat, ráadásul kikapcsolódásnak sem utolsó.
Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEKBanner
Banner
Banner