111 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Legfrisebb sportesemények
Kiemelt hírek
Együttműködési megállapodást kötött a Honvédelmi Sportszövetség és a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség, mely célja, hogy 2024-ig legalább a felsőoktatási hallgatók 25%-a megismerkedjen a honvédelmi sportokkal.
2018. december 19-én került sor a Miskolc-Debrecen párharcra, melyből a Miskolci Egyetem csapata került ki győztesen.
A 2018/19-es Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Futsal Bajnokság első fordulójában a BME hazai pályán 9:2-re győzte le a Neumann János Egyetemet.
A fiúk 7-4-es győzelmet arattak a hazai pályán játszó Dunaújváros ellen a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Futsal Bajnokság első csoportmérkőzésén. 
Felső és alsóházi rangadókkal zárult az év a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság férfi keleti csoportjában. Az Eger Nyíregyházán nyert remek meccsen, a Debrecen pedig a tartalékos, a találkozót 4 játékossal befejező címvédő miskolci együttest győzte le egy olyan meccsen, amelyen mindkét gárda 100 pont fölé jutott. Az alsóházban a Szeged a NKE, a Debreceni Medikus pedig az ELTE együttesénél bizonyut jobbnak.
Kétszázötven néző előtt zajlott a hatalmas küzdelem a Futsal MEFOB 2. mérkőzésén, melyen az Eszterházy Károly Egyetem és a Miskolci Egyetem csapata nem tudott egymáson fogást találni, így 2:2-es döntetlennel végződött a párviadal.
Beindult a Futsal MEFOB szezon. Az első fordulókat rendezik meg országszerte, melyen a bajnoki címért a férfiaknál 18, míg a nőknél 6 csapat verseng.
Banner
Banner
Banner