112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Több mint 100 egyetemista sportoló vette át csütörtökön az „Év Egyetemi Sportolója” díjat. A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) november 21-én rendezte meg az „Év Egyetemi Sportolója” hagyományos díjátadó gála ünnepséget.
Az UNESCO Eötvös 100 Emlékév (Eötvös Loránd halálának 100. évfordulója) alkalmából december 15-én rendezik a PIPU-t (Polythlon Infopark Ultramarathon), ami idén kivételesen kicsit hosszabb lesz! Kiváló alkalom ez egy közös évzáró örömfutásra, vagy akár az ajándékvásárlási stressz levezetésére baráti környezetben. A 100 km-t vállalókat megkülönböztetett tisztelettel kezelik!
Kilenc fordulón vannak túl az egyetemi röplabda-csapatok, az eredmények pedigtovábbra is felemásak.
Szép magyar sikereket – két arany-, és egy ezüstérmet – hozott az 58 ország részvételével megrendezett budapesti Teqball Világbajnokság, amelyen felvonult a sportág színe-java – és persze számos korábbi futballsztár is. 
A kollégiumi élet egyik megmentője a mikrohullámú sütő, hiszen nem csak az otthonról hozott, vagy korábban vásárolt készételt lehet vele megmelegíteni, de végső esetben főzésre, sőt akár sütésre is használható!
Mit fogyasszunk edzés előtt, közben és után? Gyakori és egyszerű kérdés, a válasz viszont ennél már jóval összetettebb.  
Egészséghetet szervezett november 25-29. között a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE).
Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK


Banner
Banner
Banner