112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Legfrisebb sportesemények
Hírek
A Testnevelési Egyetem férfi és női csapatának győzemével ért véget a 2018-19-es Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Országos Bajnokság. 
Kiváló mérkőzések jellemezték az Eszterházy Károly Egyetem által rendezett Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságot.
Idén is a győri Széchenyi István Egyetem ad otthont a 2018/2019-es kézilabda Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokságnak (MEFOB) május 28-29-én.
2019. május 8-án, szerda este idegenben játszották le az ELTE és KRE lányai a Kézilabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság második fordulójának a visszavágóját a BEAC csarnokában.
Vasárnap a Duna budapesti szakaszán rendezték meg az evezős sportág magyarországi alapítójáról, gróf Széchenyi Istvánról elnevezett emlékversenyt, amely során tízevezős amatőr regattára és egyetemi országos bajnokságra is sor került.
Idén május 25-26-án a Tüzér utcai Honvéd Sporttelep Iharos Sándor atlétika pályája ad otthont a kétnapos szabdadtéri Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Atlétika Bajnokságnak.
Remek kezdésének köszönhetően egy a hajrára igencsak izgalmassá váló, színvonalas találkozón győzte le a Debrecen a Győrt a női Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság második elődöntőjében a debreceni négyes döntőn, így holnap Debrecen - TFSE döntő lesz a hölgyeknél. A remekül kezdő Debrecen rajt-cél győzelmet aratott a szünet után magára találó, s a hajrára a mérkőzést szorossá tevő Miskolc ellen, így ahogy a hölgyeknél, férfi vonalon is Debrecen-TFSE döntő lesz a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban.
Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK


Banner
Banner
Banner